Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Почина Костадин ЧакъровНа 26 декември 2017 г. през ноща е починал Костадин Чакъров – член на Политическото бюро на СКБ и председател на Съюза на комунистите в България до 2013 година - съобщи във Фейсбук настоящият председател на съюза Павел Иванов, цитиран от българските соросоидни медии.

Copyright:www.backdoornews.com


Костадин Чакъров се изживяваше като последният политически съветник на Тодор Живков, а преди 1981 г. и на Людмила Живкова. Според казионните български медии, Костадин Чакъров е бил първи приятел със сина на Тодор Живков - Владимир Живков.

Но никой от съвременниците му не помни, той да се е показвал пред медиите по време на комунизма. Чакъров е роден на 22 декември 1947 г. в Пловдив. Висшето си образование получава в Юридическия факултет на Софийския университет. Работи последователно като първи секретар на ДКМС в Пловдив, съветник в Държавния съвет на Народна република България, заместник-завеждащ икономическия отдел на ЦК на БКП.

Костадин Чакъров има син бизнесмен – Христо Чакъров, собственик на Exibu GMBH – компанията, която от юни 2016 г. притежава дружеството „Дир.бг“ АД. Exibu GmbH няма нито уебсайт, нито фигурира в каквито и да били каталози, за да се разбера с каква дейност се занимава. Има единствено пощенски адрес във Виена: Trappelgasse 11/16, 1040 Wien, очевидно така наречената Briefkastengesellschaft, на български - офшорка.

Според публикации в казионните медии, съпругата на Сергей Станишев - Моника Станишева е поканена за член на Съвета на директорите на „Дир.БГ“, чийто основател е Владимир Жеглов, бивш съветник по икономическата политика на Жан Виденов. Едноименният интернет портал "Дир.БГ" се протежира с хиперлинкове от соросоидния форум "БГ-мамма", а "Дир.БГ" от своя страна протежира медията на Иво Прокопиев "Дневник.бг", както и медията на групировката ТИМ - "Днес.бг".

Иво Прокопиев, чрез своята фирма „Булброкърс“ в периода 2003 – 2005 г. заедно с „Морган Стенли“, за когото е работил шведския лихвар Jan Stenbeck - днешния собственик на "Нова телевизия", участва активно в приватизацията на България: ТЕЦ-Русе, ТЕЦ-Варна и ТЕЦ-Бобов дол, както и в приватизацията на седемте електроразпределителни дружества, продадени на "ЧЕЗ", "ЕВН", "ЕОН", приватизацията на „Булгартабак“, „Параходство български морски флот“ и „Българско речно плаване“.

Според публикации в WikiLeaks, цитирани в Уикипедия, през 2005 г. действащият към този момент посланик на САЩ в България Джеймс Пардю изпраща конфиденциална грама, в която описва известните публични лица на организираната престъпност в България. Сред тях той нарежда и групировката ТИМ, като я сравнява с Мултигруп в стремежа ѝ да добие контрол над възможно най-много сфери на дейност. Той определя ТИМ като един от най-големите и най-сериозни икономически концерни в България. Престъпната дейност се описва като изнудване и рекет, сплашване, трафик на проституция, хазарт, наркотици, кражби на коли и трафик на крадени автомобили.

Интернет-порталът "Дир.БГ" - собственост на Съюза на комунистите в България и БСП, "Дневник.бг" - собственост на един от главните актьори на приватизацията на България - Иво Прокопиев, "Днес.бг" - собственост на групировката ТИМ, всички те освен че се протежират една друга, биват протежирани и от Уикипедия, чрез безбройни хиперлинкове. И съответно заемат най-предни позиции в Google. За кого работят тези медии на бивши доносници от Държавна сигурност? Кой има интерес от тях, Cui bono?
комунисти
От 2010 до 2013 Костадин Чакъров е председател на Съюза на комунистите в България - псевдолява политическа партия, която заедно с Движение "Че Гевара" няма своя програма, а плагиатства в интернет и организира псевдо-антиамериканистки протести. "Съюзът на комунистите в България" не участва в съдебните дела срещу златодобива в България, нито срещу добива на шистов газ.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени