Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Северна Корея няма да се откаже от ядрените оръжия


Северна Корея
На 29 ноември Съветът за сигурност на ООН наложи рестрикции на вноса на суров и пречистен петрол, както и хранителни продукти за Северна Корея. Северна Корея сравни новите санкции, инспирирани от САЩ, с военни действия, предаде Ройтерс, като цитира Корейската централна телеграфна агенция:
"Напълно ужасени от нашите постижения във великата историческа кауза на завършване на ядрените сили на страната, полагат все по-отчаяни усилия да наложат най-строгите санкции в историята и да засилят максимално натиска срещу нашата страна. Ще укрепим допълнително нашите сили за защитно ядрено възпиране, целящи да прекратят американските ядрени заплахи, изнудване и враждебни действия, като създадем практически баланс на силите със САЩ. Ако САЩ искат да живеят в безопасност, трябва да се откажат от враждебната си политика към КНДР и да се научат да съществуват съвместно със страната, която притежава ядрени оръжия. Американците трябва да разберат, че надеждата Северна Корея да се откаже от ядрените оръжия, които развихме и завършихме с всякакви трудности, е илюзия."

Copyright:www.backdoornews.com


Ядрените оръжия за северно корейците са гаранция за физическото им оцеляване, също както лъжите на американците са гаранция за тяхното процъфтяване.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени