Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Нови санкции срещу Северна Корея


Съветът за сигурност на ООН
Съветът за сигурност на ООН одобри единодушно въвеждането на нови санкции срещу Северна Корея, съобщава Tagesschau: "UN-Sicherheitsrat. Neue Sanktionen gegen Nordkorea. Stand: 22.12.2017 20:40 Uhr." Причината за санкциите е, че в края на ноември 2017 г. Северна Корея проведа 20-тия си опит за годината с междуконтинентална балистична ракета, която според тях е в състояние да порази територията на САЩ. И американците очевидно са обезпокоени, че ако всички малки държави последват примера на Северна Корея, то никой вече няма да превива гръб за благото на американската икономика.

Copyright:www.backdoornews.com


Новите санкции ще намалят доставките на нефт към Северна корея с 90%, както и хранителни продукти за населението. Проектът бе предложен по време на извънредната среща на Общото събрание на ООН в четвъртък от американския постоянен представител Ники Хейли. Според текста на предложената от САЩ резолюция, всички севернокорейски граждани, работещи извън страната си, ще трябва да бъдат депортирани в рамките на 12 месеца.

Как точно американците ще реализират депортацията на северно корейци от целия свят, не се споменава в резолюцията на ООН. Най-вероятно американците ще ползват опита на Нацистка Германия, която през Втората световна война депортираше евреи от цяла Европа (с изключение на България).


Още по темата:

След Северна Корея и Иран заплаши САЩ с ракетен удар

Ким Чен-ун обиди Доналд Тръмп

Северна Корея няма да се откаже от ядрените оръжия


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени