Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

НАТО е разтревожено от нов тип руски ракети


НАТО
НАТО е сериозно разтревожено от идентифицирани руски ракетни системи, се казва в изявление на Пакта, цитирано от Tagesschau: NATO ernsthaft besorgt über russische Raketen. Stand: 15.12.2017, 12:01 Uhr.

Copyright:www.backdoornews.com


От Алианса смятат, че става дума за нов тип ядрени ракети със среден обсег на действие "SSC-8". Преди 30 години договорът за ракети със среден обсег на действие бе ключов за евроатлантическата сигурност. С премахването на цял клас американски и руски оръжия, той допринесе за стабилността и намали риска от потенциален конфликт, заявяват от НАТО. Но това, което е важало преди 30 години, днес вече не важи - настъпила е Clausula rebus sic stantibus.

Вчера началникът на отбраната на Великобритания маршал Стюарт Пийч обяви и други опасения - че Русия може да прекъсне интернет връзката между страните от НАТО. Той заяви, че руски кораби са били забелязани в Атлантическия океан близо до кабели, пренасящи интернет трафик между САЩ и Европа.

Неотдава външният министър на Германия сподели, че САЩ са отслабени на световната сцена. Войната в Сирия завършва не по сценария на САЩ, Цветната революция в Украйна и последвалото присъединяване на Крим също се разви не по сценария на САЩ. Това отслабване на САЩ си личи и от поведението на американските интернет гиганти - Google и Facebook, които от 2014 г. насам масивно цензурират изтеклата информация в интернет.

"...Die Wahrheit ist der Todfeind der Lüge,
und daher ist die Wahrheit der grösste Feind
des Staates."

Joseph Goebbels,
Propagandaminister der Nazis

"...Истината е смъртният враг на лъжата, с което
истината е най-големият враг на държавата."

Йозеф Гьобелс -
министър на пропагандата
на Нацистка Германия


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени