Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Превърнаха Германия в публичния дом на Европа


Превратили Германию в публичный дом Европы Превърнаха Германия в публичния дом на Европа
Дама от югоизточна Европа
Северно-американската медийна група Vice Media LLC излъчи предаване за проституцията 📺. През 2002 г. в Германия бе гласуван най-либералния закон за проституция в Европа, с аргументация да се подобрели условията за работа на дамите за развлечения. Вместо това, процъфтява сутеньорството и търговията с хора. Междувременно Германия се смята за публичния дом на Европа.

Copyright:www.backdoornews.com


Във Франция проституцията е забранена, поради това французите идват в Германия и по-специално в Саарбрюкен да отмарят. "В миналото беше стандарт 50 евро за масаж и 80 евро за секс. На днешно време момичетата взимат по 10 евро. Причината е имиграцията." - разказва съдържателка на публичен дом.

Патриция е съдържателка на сауна-клуб: "80% от клиентите ни са французи, а момичетата идват от югоизточна Европа - Румъния, България, има и от Унгария. Неотдавна дойдоха трима млади мъже специално от Париж. На уикенда 8 момичета оправиха 50 гости на сауна-клуба." При Патриция развлечение с три момичета едновременно, сауна, вюрстхен и напитки инклузив, струва 80 евро.

Едно от момичетата разказва на немски език с български акцент: "Първият ми работен ден в Германия беше генг-бенг. Пет момичета оправяхме трийсет мъже. Беше тежко. Аз бях на 21 години. Едно много голямо легло, което помества 20 души и ти започваш подред, от първо с двама-трима мъже, когато свършиш с тях взимаш следващите и т.н. Караминьолът продължи около два часа, докато ги избачкахме всички мъже."

А каква е поуката от репортажа?
Ако българите-гурбетчии на запад решат да имат семейство с българки-гурбетчийки, да не търсят запознаства по фейсбук, а направо да се ориентират към Саарбрюкен. И ако дамите ги надушат, че са им сънародници, най-добре да казват, че са от Френския чуждестранен легион и вече са получили френско гражданство. Могат и да им разкажат популярния от 1990-те битовизъм, че на официална церемония - инаугурация с прозвучаване химна на Франция и вдигане на френския национален флаг са им връчили френските паспорти. Че ако кажат истината, дори и такива българки няма да им обърнат внимание и България още повече ще затъне в демографския колапс.

А такива жени като стари обувки, дето всеки ги обува като ходи до тоалетната, стават ли за семейство или е по-добре някоя по-малко износена?
Както казва бай Спиро в "Два диоптъра далекогледство" (1976) 📺: "Старата обувка отвън може да не е много хубава, ама спокойно тръгваш на път. А на новата не знаеш кога ще ѝ се отворят табаните."


Още по темата:

90% от проститутките в Германия идват от България
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени