Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

90% от проститутките в Германия идват от БългарияДами от България
Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от проститутките в Германия идват от България 📺.

Copyright:www.backdoornews.com


В статия от 05.03.2017 в "DER SPIEGEL": Bulgarische Zwangsprostituierte in Deutschland. "Mindestens 30 Freier pro Tag" се съобщава, че България е най-бедната държава на Европа, в която според статистика на Евростат, 41% от българското население живее в крайна мизерия.

Проститутката от София Zana (вероятно Цана) разказва, как е дошла в Германия на 18 годишна възраст да проституира. След 10 годишен стаж успява да се измъкне от бранша и се устройва на работа във фабрика в Германия, след което успява да прибере и семейството си от България. Но нейните роднини не знаят, че Цана не е работила като сервитьорка, както е официалната ѝ версия.

"Zana hat schließlich "30 Freier pro Tag, mindestens". Oft sind es auch 40. Sie betäubt sich mit Drogen, damit sie durchhält. Durchhalten für die Familie. So könnte man Zanas Leben beschreiben. Immerhin kann sie Geld nach Hause schicken - das ist das Wichtigste für sie."
Цана е имала по 30-40 клиента на ден. Това ще рече, че за 10 години е преспала с най-малко 109500 мъже. За сравнение: Основателят на Playboy, по негови думи, през целия си живот е имал секс с над 1000 жени.
Но все пак Цана е доволна, че е можела да изпраща пари на семейството си в България. Както всички знаят, България се издържа не от еврофондовете, а от изпратените пари от българите-гурбетчии на Запад. И българките-гурбетчийки на Запад подпомагат родната икономика със задника си.


Още по темата:

Видео: булгаристанци в Мюнхен 2018

Превърнаха Германия в публичния дом на Европа

Цената на българките на Запад

Българите стоят най-ниско в йерархията при източно-европейските гастарбайтери 🥉

80% от българите живеят в мрак
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени