Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Външният министър на Германия: САЩ са отслабени на световната сцена 👊


Tillerson+Gabriel
САЩ са отслабени на световната сцена и Евросъюзът, както и Германия трябва да заемат по-силни позиции, каза в речта си германският външен министър Зигмар Габриел на "Berlin Foreign Policy Forum", организиран от фондация "Кьорбер". (Die USA sind als "weltpolitische Gestaltungskraft" geschwächt - so sieht es Außenminister Gabriel. Gabriel für Unabhängigkeit von den USA. Tagesschau - Stand: 05.12.2017 11:00 Uhr)

Copyright:www.backdoornews.com


Традиционната роля на САЩ да господства, според Sigmar Gabriel, е започнала да "рухва" и САЩ при Доналд Тръмп вече не изпълняват ролята си на глобална политическа сила, както в миналото. Според Зигмар Габриел, Берлин вече трябва да престане да се съобразява със САЩ и да прокарва собствените си интереси. Например по отношение на санкциите срещу Русия, които Конгресът на САЩ прие през лятото и които засягат вече построените газопроводи от Русия:

"Die Russland-Sanktionen, die der Kongress im Sommer beschloss, umfassen Tatbestände, die selbst existierende deutsche Pipelines aus Russland betreffen. Diese Sanktionen gefährden unsere eigenen wirtschaftlichen Interessen existenziell."

"Тези санкции застрашават тотално нашите икономически интереси."


Германия трябва да бъде по-настъпателна в определянето на външната политика според собствените си интереси, а не според тези на САЩ. Според Габриел, оттеглянето на САЩ от международната им роля не се дължи на политиката на един-единствен президент. Това няма да се промени значително след следващите избори, заяви външният министър на Германия.

"Die Weltordnung verändert sich - genauso wie die transatlantischen Beziehungen."
Sigmar Gabriel "Световният ред се променя - също както се променят трансатлантическите връзки."
Зигмар Габриел

А какво ще правят соросоидите при тази промяна в Световния ред? С какво ще хранят семействата си, след като края на Прехода към демокрация идва? Соросоидите не трябва да се притесняват! Национални предатели и доносници винаги е имало и пак ще има. Предател и доносник е най-старата професия на света, дори по-стара от проституцията.

Римската империя не успя да покори Германия и се разпадна. САЩ успяха да покорят Германия за 70 години, благодарение на Адолф Хитлер и Михаил Горбачов. Дошъл е моментът, в който Германия ще се освободи от Американското владичество. А България вероятно до края ще остане верен съюзник на САЩ, както слугите на последния руски цар Николай II му остават до края верни и болшевиките ги разстрелват заедно с царя.


Още по темата:

НАТО е разтревожено от нов тип руски ракети

Краят на американското владичество ⏏


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени