Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Тамар(а) Георгиев(а) е новата Мис(тър) България 2017На 18 ноември 2017 г. Тамара Георгиева бе обявена за новата Мис България. „Тези хора не ме познават. Това, което виждат от тези снимки, не ме окачествява като човек. Те не знаят каква душа и сърце имам, зад какви каузи съм готова да застана. И не, аз не съм грозна в никакъв случай”. Така новата Мис България Тамара Георгиева коментира пред Нова тв ироничните коментари по неин адрес в социалните мрежи. Носителката на короната твърди, че е била подготвена за това (подготвена за подигравките или за назначавенто ѝ за Мис? - бел.ред.). Изненадата ѝ обаче дошла от „ простотията на хората и грозните им постъпки”.

Copyright:www.backdoornews.com


Интелигентните хора разбират, че не е случайно, че новата Мис България е толкова мъжествена. Естествено не е избрана заради богат спонсор или влиятелни родители, които купили титлата. Фактът, че същество с такава визия беше назначено за Мис, е идеологическа пропаганда, която цели сексуална дезориентация на младото поколение в крак с Gender-теорията.

Спортът, културата, Нобеловата награда и въобще всякакви обществено значими събития винаги са се използвали за идеологическа и политическа пропаганда. На Венецианския кинофестивал през 2015 г. за първи път награждават венецуелски филм "Desde Allá", режисьор Lorenzo Vigas, който третира педерастка връзка между възрастен мъж и млад мъж. А през 2011 г. стана известно, че упадъчни течения в изкуството, като абстрактен експресионизъм и атонална музика са били финансирани от Рокфелер и ЦРУ.

Нобеловата награда за литература през 2015 г. бе дадена на Светлана Алексиевич - писателка на хроники, която в "творбите" си приписва личните си финансови проблеми върху комунистическото управление на СССР и натъртва на войната в Афганистан и трагедията в Чернобил. Неин кумир е Борис Пастернак (Доктор Живаго), който очерня Октомврийската революция. В родината си Белорусия, Светлана Алексиевич е смятана за национален предател. По думите на родния ѝ брат: "Такива като теб се продадоха" (цитиран от Tagesschau). Според белоруските медии, Светлана Алексиевич смята присъединяването на Крим за военна окупация и тя самата мрази 84% от руснаците, които според нея агитирали да убиват украинците.
mis
Същото се случи и с конкурса на Eurovision Song Contest. Украйна изпрати Джамала, която изпя песен за депортирането на кримските татари от Сталин. На конкурса на Евровизия побеждава не най-добрата песен, а онези изпълнители, които носят „правилното“ идеологическо послание - идват от страна, чието национално самосъзнание трябва да бъде хипертрофирано и манипулирано за подклаждане на етнически конфликти. Или са носители на някакво уродство, лишени от полова идентичност хора (Conchita Wurst) което трябва да бъде пример за подражание. Но лауреатите на конкурса Eurovision Song Contest нямат нищо общо с музиката, както вече и българските Миски нямат нищо общо с женска красота.

Българите от 27 години знаят, че не избират сами политическите си лидери. През 2017 г. българите узнаха и че Мис-България също не я избират българи. И тези, които им избират тяхната Мис, плюят на тяхното мнение, дали им харесвала или се отвращавали от нея.
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени