Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Децата в австралийските затвори 🔒👮


затвор
Западните медии съобщават, че деца от коренното население на Австралия - аборигени, биват малтретирани в затворите в Австралия. Децата в австралийските затвори биват обстрелвани със сълзотворен газ, връзвани за столове, лишавани от вода, храна, ходене до тоалетната и биват подлагани на изолация, от което получават психически увреждания. (Източник: Tagesschau - Aborigines in Australien. "Schockierende Misshandlungen". Stand: 17.11.2017 12:03 Uhr)

Copyright:www.backdoornews.com


Аборигените съставляват 3% от австралийското население. Според активисти за правата на човека, подрастващите аборигени отиват в затвора 24 пъти по-често от белите австралийски юноши. Северната територия има една от най-високите нива на престъпност в страната. Повече от две трети от затворниците са коренното население на Австралия, чийто живот е съпътстван от безработица, лошо образование или наркомания.

Щом като в епохата на Великите географски открития аборигените не са имали огнестрелно оръжие, ще търпят на днешно време британците да натикват децата им в затворите. Ако северно-корейците не разполагаха с междуконтинентални балистични ракети и на тях американците щяха да натикат децата им в затворите.


Още по темата:

Деца в американски затвори умират от дехидратация 👮👶

Заплати в Австралия 🐨


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени