Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Краят на американското владичество


red carpet
Първа програма на германската държавна телевизия ARD: САЩ вече се маргинализират и губят лидерството си над останалия свят. (Führungsrolle in Gefahr. Trump macht die USA bedeutungslos. Donald Trumps Asien-Reise sollte zeigen, welche Bedeutung die USA der Region beimisst. Doch der Präsident kommt mit leeren Händen zurück nach Washington. Zu beobachten ist die Marginalisierung einer Weltmacht - eine schlechte Nachricht. Gabi Biesinger, ARD-Studio Washington. Stand: 14.11.2017 05:01 Uhr)

Copyright:www.backdoornews.com


Турнето на Доналд Тръмп из Азия приключва с много позитивни новини за човечеството: Donald Trump пи шампанско с филипинския държавен глава Родриго Роа Дутерте/Rodrigo Roa Duterte, който по времето на Барак Обама се заканваше на САЩ и срещу когото Запада очакваше, че Тръмп ще го обвини в потъпкване на човешки права, че нали това е евъргрийна на Запада, за да нападне някоя държава. И на всичкото отгоре Тръмп назова китайския държавен глава Си Дзинпин/習近平 изключителен човек, което съвсем не се хареса на Запада. С Владимир Путин, Доналд Тръмп официално не разговаря, защото му бяха забранили от Белия дом.

“It was red carpet like nobody, I think, has probably ever seen.” "Разпънаха червен килим, какъвто никой не бе виждал досега", разказа самият Тръмп, възхитен. Но това съвсем не възхити Запада, който очаква от САЩ нови войни, политически преврати, Цветни революции, приватизации и грабежи на нечии природни ресурси, което Запада цинично нарича - инвестиции.

На 13.11.2017 г. еврократите подписаха PESCO (Permanent Structured Cooperation) - военния съюз на ЕС за европейска армия – ПЕСКО, след като Donald Trump още през 2016 г. ги предупреди, че САЩ няма повече да вардят коруптните европейски правителства. ПЕСКО бе подписан от България, но не от Дания, Великобритания и Португалия. Българските соросоидни медии интерпретираха записването на България в ПЕСКО, като епохален исторически момент в българската история. Както през 2004 г. Соломон Паси бе единственият, който плачеше и трепереше от щастие, че са приели България в НАТО. В действителност ПЕСКО е събитие, аналогично на разделянето на Римската империя на Западна Римска империя и Източна Римска империя - Византия. Днес Евроатлатическата империя се разделя на Западна - САЩ и Източна - Евросъюза.

Както PESCO, така и оттеглянето на САЩ от Конференцията на ООН за климата, което обяви Доналд Тръмп, германските политически наблюдатели интерпретират като края на американското световно лидерство.

"In allen Ecken der Welt wird neuerdings ohne die USA geplant, verteidigt und gehandelt."
"Във всички краища на света вече планират, отбраняват се и се споразумяват без САЩ."Все пак е по-добре САЩ да бъдат изпратени по червен килим, от колкото с ядрена война. А колкото до соросоидите в Източна Европа: Те ще трябва набързо да се преквалифицират. Както направиха в началото на 1990-те, когато от партийни функционери и доносници за Държавна сигурност, се превърнаха в образцови лобисти и доносници за американските корпорации. Соросоидите трябва да внимават, че ако историята с 09.09.1944 пак се повтори, да не вземат братушките да ги острижат нула номер.


Още по темата:

Западни политици предричат разцепване на Евросъюза, заради Китай 🈶

Външният министър на Германия: САЩ са отслабени на световната сцена 👊


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени