Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

ЕС/НАТО планира строеж на военни магистрали


танк
Европейският съюз планира строеж на военни магистрали, които да позволяват бързото движение на танкове и пр. военно оборудване в рамките на блока, предаде Tagesschau: "Militärtransporte in der EU. Für alten Teer viel zu schwer. Stand: 10.11.2017 16:38 Uhr."

Copyright:www.backdoornews.com


Сред мерките са и ускоряване на митническите проверки, както и преразглеждане на инфраструктурните планове, така че пътните съоръжения да могат да понесат превоза на тежко военно оборудване. Командирите в НАТО предупреждават, че тромавите гранични процедури възпрепятстват способността им за бърза реакция.

"Was nützt uns der beste Panzer, wenn er dringend in Polen gebraucht wird, aber in den Niederlanden bei der Zollabfertigung festhängt?"

"Каква е ползата от най-добрия танк, ако има спешна нужда от него в Полша, но виси на митницата в Нидерландия?"

Според официалните им изявления, плановете имали за цел да увеличат готовността на Алианса да отговори на евентуална агресия от страна на Русия. NATO планира да открие и два нови главни центрове на НАТО срещу Русия. Европейският комисар по транспорта Виолета Булц заяви, че „е крайно време“ военните нужди да бъдат взети под внимание в планирането на транспортната инфраструктура - магистрали, тунели и пр.

Евентуална война на НАТО срещу Русия, било то отбранителна или нападателна, няма да започне с танкове и пехота, а с ракетни ядрени удари по големите градове на Европа/Русия/САЩ. Такава война ще доведе до апокалипсис в САЩ и Евросъюза, още преди европейци/американци да са тръгнали с танкове да посрещат дългата и люта руска зима. Затова американците подготвят биологически оръжия срещу цивилното население на Русия: САЩ събират слюнка, кръвни проби и пр. биоматериали от населението на Русия.

Всеки средно интелигентен човек разбира, че действителната цел на ЕС/НАТО е да се подготви за потушаване на предстоящи национално-освободителни движения в самия Евросъюз/НАТО. За това ще е необходимо по най-бързия начин да могат танкове от Франция и Великобритания да бъдат прехвърлени в България, както беше по време на Кримската война (1853-1856). Франция изпрати Légion Étrangère/Френския чуждестранен легион в Силистра и Варна срещу агресията на Русия и 4000 българи доброволци (организирани от Евлоги и Христо Георгиеви), които опитват да освободят България от турските поробители.

Най-късно сега интелигентните българи разбраха, за кого Бойко Борисов строи магистрали в България. Но на онези, които се информират чрез Господари на ефира, шоуто на Слави Трифонов, форума "БГ-мамма" и сапунените сериали по БНТ, bTV и NOVA, на тях трудно може да се обясни какво ги очаква. Те сигурно си вярват, че магистралите ги строят за тях, да си ходят на село с таралясниците от автомобилните гробища на Европа.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени