Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Събират компромати за изнасилените американки


Харви Уайнстийн
Холивудският продуцент Харви Уайнстийн/Harvey Weinstein е наел охранителна фирма от Израел „Black Cube/Блек Кюб“ и най-малко още две други частни детективски фирми, управлявани от бивши агенти на Мосад, да събират компромати за Rose McGowan/Роуз Макгоуън и останалите жертви, които обвиняват филмовия магнат в изнасилване, съобщи ежеседмичникът "New Yorker", цитиран от Тagesschau (Weinstein-Opfer ausspioniert? "Eine groß angelegte Kampagne" Stand: 08.11.2017 08:58 Uhr)

Copyright:www.backdoornews.com


Израелската фирма е изпратила агентка, която се е представила за активист за правата на жените, сприятелила се е с Роуз Макгоуън, за да събере информация за интимния живот на жертвата в миналото, с което Harvey Weinstein да я заплашва и шантажира. Освен „Блек Кюб“, филмовият магнат е наел и „Крол“ – фирма за корпоративна сигурност, в опит да блокира излизането на нови материали в „Ню Йоркър“ и „Ню Йорк Таймс“ с обвинения в сексуален тормоз и изнасилванe, пише „Ню Йоркър“.

Изданието съобщава и за David Boies/Дейвид Бойс от юридическата кантора „Бойс Шилър Флекснър ЛЛП“, която организира шпионската операция по събиране на компромати за жертвите на холивудското светило - Harvey Weinstein. Същата адвокатска кантора е юридически съветник на The New York Times. В изявление пред „Ню Йоркър“ говорителката на Харви Вайнщайн обвини публикацията в разпространяване на „неточности и конспиративни теории“.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени