Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Магистрати, полицаи и бизнесмени си събуват гащите в интернет


мобилен телефон
На 07.11.2017 г. казионните български медии съобщиха, че български съдии, прокурори, висши полицаи и бизнес-елит все по-често стават жертви на предложения за секстинг в социалните мрежи. Една трета от фирмите нямат план за действие срещу онлайн атаки, а над половината не могат ефективно да защитят данните си. Най-често стават жертви потребители, които нямат добра интернет култура, отчитат от ГДБОП.

Copyright:www.backdoornews.com


Магистрати и полицаи са станали жертва на кибербандитки, които се запознават с тях във facebook и пр. социални мрежи, подканват ги към секстинг, а след като будалите повярват, че са ги харесали като мъже и затова им се събличат безплато, тъпите български магистрати и полицаи си събуват гащите пред уебкамерата, заснимат ги и с това видео ги изнудват за пари.

Явор Колев от ГДБОП даде по-подробни обяснения за самата схема на изнудване пред БНР преди няколко месеца: "Хора, притежаващи профили в интернет, получават покани за приятелство от приятни млади дами, чужденки обикновено, и започва в месинджъра един разговор, в който тя споделя, че е сама, че е самотнa, че в момента е в леглото гола и очаква да се видим по камерата". Разбира се, тя започва да провокира отсрещната страна да извършва реципрочни сексуални действия. Всичко това се записва и се създава един клип, който впоследствие се показва в месинджър на жертвата и се иска от него сума от 3000 до 5000 евро.

До сега бяха известни случаи на американски войнички, които си публикуваха във facebook свое порно-селфи, с идеята да се прочуят като звездите на Celebrity culture - Ким Кардашиян и Перис Хилтън. Но магистрати, полицаи и бизнесмени все още не се бяха увековечавали по този начин. Самият факт, че хора, заемащи високи позиции в обществената йерархия в България изобщо ползват социалните мрежи, говори колко нискоинтелигентни са тези хора.

Като се има предвид, от коя социална прослойка произхождат американките, които се решават да рискуват живота си за благото на корпорациите, то американските морски пехотинки не представляват американското общество, а тинята на американското общество. Но българските магистрати, полицаи и бизнесмени би трябвало да са елита на българското общество. Фактът, че кълват на предложения за секстинг в социалните мрежи, верятно се дължи на образованието им. Нали българското образование се признава по целия свят. А се говори и че българските мъже били много търсени. Щом като онлайн-красавици им предлагат виртуален, неангажиращ секс просто така, за удоволствие на дамите.


Още по темата:

Подлъгаха евро-дипломатите с фишинг 🎣


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени