Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Британската кралица Елизабет II не плаща данъци


Елизабет II
След като изтече информация "Paradise Papers" за офшорните зони на Каймановите, Бермудските и Британските Вирджински острови, както и британските острови Ман, Джърси и Гърнси, западните медии съобщиха, че британската кралица Елизабет II също си крие паричките в тях и не плаща данъци. (Tagesschau: Anlagen in Steueroasen. Kritik an Managern der Queen. Stand: 06.11.2017 10:42 Uhr)

Copyright:www.backdoornews.com


10 милиона паунда от частните фондове на британската кралица са инвестирани във фонд на Каймановите острови и Бермуда. Част от парите са отишли при фирмата за търговия на дребно “Брайтхаус“, обвинена в експлоатация на бедни семейства. Частните фондове на британската кралица Elizabeth II са над 500 милиона паунда. Английската кралица естествено не се занимава лично с тази дейност, че нали кралете не работят. За нея отговаря отделна институция. В средновековието данъци са плащали крепостните селяни на феодалите и феодалите на краля. А кралят се е отчитал само пред Бога. Вероятно на днешно време кралете се отчитат само пред Билдърбъргския клуб.

Според британския политик Jeremy Corbyn (Labour Party) "Има едно правило за богаташите и друго за остатъка, когато става въпрос за плащане на данъци."
Джереми Корбин

"There's one rule for the super-rich and another for the rest of us!"
Jeremy Corbyn


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени