Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

След Северна Корея и Иран заплаши САЩ с ракетен удар


Мохамад Али Джафари
Шефът на Революционната гвардия на Иран Мохамад Али Джафари (محمد علی جعفری) заплаши САЩ с ракетен удар, в случай че американците излезат от ядрения договор с Иран и започнат нови санкции срещу тях. Това съобщи германската Tagesschau (Warnung an Trump vor Sanktionen. "Falls die Amerikaner so dumm sein sollten... Wie reagiert man in Teheran auf den verschärften Ton aus Washington? Die deutlichsten Worte kamen vom Chef der Revolutionsgarden: Er drohte den USA mit Raketenangriffen auf ihre Militärbasen, sollten sie das Atomabkommen aufkündigen und Sanktionen gegen den Iran verhängen." Stand: 08.10.2017 16:57 Uhr)

Copyright:www.backdoornews.com


В четвъртък 05.10.2017 The Washington Post информира, че идната седмица президентът Доналд Тръмп ще обяви как Вашингтон ще изпълнява Съвместния всеобхватен план за действия по ядрената програма на Техеран и ще се откаже от договореностите в днешния им вид.

Според германската медия, иранските ракети има обсег на действие 2000km, т.е. не могат да достигнат големите градове на САЩ, както междуконтиненталните балистични ракети на Северна Корея, но могат да поразят американските военни бази, които са на 500km от Иран.

Според командващия елитните бойни части, евентуални нови санкции на Вашингтон срещу Техеран ще означават, че САЩ едностранно излизат от споразумението за уреждане на проблема с ядрената програма на страната и Съвместния всеобхватен план за действия, съгласуван във Виена през 2015 г.

"Ако американците са толкова тъпи, ще разглеждаме армията на САЩ в цял свят и особено в Близкия изток по същия начин, както и терористичната групировка Ислямска държава, срещу която воюваме.", увери генерал Мохамад Али Джафари. САЩ са бащински загрижени за демокрацията по целия свят, но неблагодарници като Северна Корея и Иран ги залашват с ракетен удар. Американците живота си жертват за благото на останалите нации (поне в американските филми).

Според германския външен министър Sigmar Gabriel, САЩ ще излезат от договора с Иран, но Германия ще се постарае договора да остане в сила. Логично е САЩ да излезат от договора, както усилиха санкциите срещу Русия и анулираха отмяната на санкциите срещу Куба. Защото американската икономика процъфтява именно от разрушаване икономиките на другите държави.


Още по темата:

Кубинци откриха цяр срещу американското подслушване

САЩ успокояват топката със Северна Корея

Хакнаха личните данни на 143 милиона американци

Десетки шпиони на ЦРУ са изловени в Китай
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени