Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

САЩ гони кубинските допломати


Куба-САЩ
Германската Tagesschau съобщи на 04.10.2017, че САЩ гонят 15 кубински допломати от посолството на Куба в САЩ. (Nach "Akustik-Attacken". USA weisen kubanische Diplomaten aus. Im Streit um mysteriöse Erkrankungen amerikanischer Diplomaten in Kuba weisen die USA nun 15 kubanische Diplomaten aus Washington aus. Zuvor hatten die USA rund die Hälfte ihres Botschaftspersonals aus der kubanischen Hauptstadt Havanna abgezogen. Stand: 03.10.2017 17:47 Uhr)

Copyright:www.backdoornews.com


Това е реакцията на САЩ, заради оглушаването на 22 американски дипломати в Хавана/Куба, по предположение, че в Куба са били проведени мистериозни акустични атаки с непознато за американците оръжие. САЩ издадоха и предупреждение към гражданите си да се въздържат от пътувания до Куба. Държаният департамент смята, че има риск и за гражданите на САЩ, които не са дипломати.

Според министъра на външните работи на Куба Bruno Rodríguez Parrilla, до този момент Куба не е открила доказателства за акустични атаки. САЩ не успяха да набавят доказателства и че Русия е манипулирала президентските избори в САЩ, но също изгониха руски дипломати от посолството на Русия в САЩ.


Още по темата:

Хакнаха личните данни на 143 милиона американци

Кубинци откриха цяр срещу американското подслушване 👂

САЩ забраниха антивирусната програма на Касперски

САЩ се изнасят от Куба


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени