Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Авторитетът на България


Светослав Стойков
Българският гражданин от ромски произход Светослав Стойков, заснет с камера за наблюдение как рита 26 годишна жена по стълбите на метростанция "Херманщрасе" в Берлин, края на октомври 2016 г., бе осъден на лишаване от свобода за период от 2 години и 11 месеца. Пред съда Светослав Стойков пледираше, че е малоумен. Според насрочена от германския съд медицинска експертиза, Светослав Стойков след удар в главата при катастрофа преди години страда от травмена енцефалопатия, с характерови промени на личността, агресивност и коефициента му на интелигентност е под 70, което се счита за гранична стойност. (DIE ZEIT: Der Angeklagte hatte eingeräumt, einer Studentin an einem Berliner U-Bahnhof in den Rücken getreten zu haben. Das Gericht erkannte eine verminderte Schuldfähigkeit an.)

Copyright:www.backdoornews.com


Германският съд прие малоумието на Светослав Стойков като смекчаващо вината обстоятелство. Той се извини пред жертвата, а думите му пред съда бяха превеждани от турски език. И бе осъден от германския съд на почти три години затвор. Шведът Ралф Сундбер, който изрита в главата камериерката Диана Петкова в Слънчев бряг, не се извини на жертвата си и бе осъден на парична глоба от 4500 лева, след което си замина, без да плати глобата. А по време на следствието бе пуснат под домашен арест в паркхотел в Слънчев бряг.

Защо за идентично престъпление, в Германия осъждат българина на 3 години затвор, а в България осъждат шведа на парична глоба и го пускат да си замине без да плати глобата?

Защото в световната йерархия България стои под нивото на държави като Куба и Северна Корея. В Куба американските дипломати ги оглушават с нови акустични оръжия, Северна Корея произвежда междуконтинентални балистични ракети, а България си отдава златото за 1% от цената му, отдава си медиите на западни лихвари - bTV, NOVA, отдава си водата, която извира в България, западняци да им я продават на българите и електричеството, което произвеждат българските електроцентрали, западняци да им го продават на българите. И западни туристи в България, които ритат в главата българските жени, навели се да чистят пред краката им, съдът в България ги пуска по живо по здраво.

Може ли такава държава да има авторитет?


Още по темата:

Хакнаха личните данни на 143 милиона американци

Кубинци откриха цяр срещу американското подслушване 👂

САЩ забраниха антивирусната програма на Касперски

Ким Чен-ун обиди Доналд Тръмп


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени