Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Хю ХефнърХю Хефнър/Hugh Hefner (09.04.1926 - 27.09.2017) - американски еротоман, основателят на списание "Playboy", почина на 91 години в дома си Playboy Mansion в Лос Анджелис, съобщиха в изявление от Playboy Enterprises.

Copyright:www.backdoornews.com


Списание "Playboy" бе основано през 1953 г., за да подпомага политиката на САЩ за глобално разпространяване на поквара, както и да въвежда глобален стандарт за женска красота. "Playboy" съчетава снимки на голи жени със статии и интервюта, които вероятно никой не е чел.

Според Wikipedia, Hugh Hefner започнал собствен бизнес през 1953 г., като взел на заем от майка си 1000 долара и напечатал 50.000 екземпляра на първия брой на списание "Playboy", които продал по 50 Cent бройката. Първото издание на "Playboy" е с Мерилин Монро, която той самият не е фотографирал, а е купил снимките за US$ 500 от малко издателство. Както Марк Цукерберг не е създал алгоритъма на Фейсбук, нито израелските фамилии този на Viber, още по-малко Steve Jobs на Apple.

1970-те години са апогеят на "Playboy" и Hugh Hefner пропагандира либерални закони по отношение на разпространение на наркотици. Според инсайдери, на днешно време списание "Playboy" заплаща за фотосесия в Източна Европа баснословната сума от 1500 долара хонорар на дамите. (Вероятно само за снимките, за секс се заплаща екстра.)

Hugh Hefner до 80 годишната си възраст живее полигамно и официално поддържа харем от седем жени на възраст от 18 до 28 години. Всъщност седем са девиците, с които Хю Хефнър се показва пред медиите. А колко са всички останали обитателки на палата Playboy Mansion, казионните медии не съобщават. Според негово изказване, той е имал секс с над 1000 жени, освен съпругите си (Източник: Stern - Hugh Hefner hatte Sex mit mehr als 1000 Frauen. Der 86-Jährige hat in seinem Leben nichts anbrennen lassen. Zusätzlich zu seinen Ehefrauen will Hugh Hefner mit mehr als 1000 Frauen geschlafen haben.)

През 2005 г. Хю Хефнър официално заявява, че е решил да остави в харема - Playboy Mansion, само три жени: Bridget Marquardt, Kendra Wilkinson, Holly Madison. През 2009 г. Хю Хефнър, вече 83 годишен, освежава харема с нови три дами: Crystal Harris и две близначки Kristina Shannon и Karissa Shannon. Но западните медии не съобщават, дали по време на оргиите, близначките като правят тройка с господаря си Hugh Hefner, дали встъпват в инцестна връзка помежду си.

На 13.01.2010 Hefner споделя в Twitter, че пуска близначките на свобода, да могат те да завършат образованието си, което той ще финансира. Също както наложниците на султана в Османската империя след 9-годишна служба имали право да напуснат харема, а султанът им давал богата зестра и тапия, че са вече свободни и високо квалифицирани в доставяне максимално удоволствие на мъжете.
Хю Хефнър
През 2012 г. Hugh Hefner се оженва за 60 години по-младата от него Crystal Harris, която също работи при него като модел.

Понятието плейбой възниква през 1950-те и означава мъж-безделник, търтей, който е известен с това, че има много пари (без значение от къде) и поради това има много жени (защото има много пари). Плейбоят не работи, а се наслаждава на живота. Сключване на брак за плейбоя е безсмислено, промискуитет е на мода. Животът е наслада.
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени