Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Ким Чен-ун обиди Доналд Тръмп


Ким Чен-ун
На 22.09.2017 г. световните агенции, цитирайки севернокорейската агенция КЦТА, предадоха отговора на севернокорейския лидер Ким Чен-ун на заплахите от Доналд Тръмп: "Ще накарам този душевно болен, сенилен дъртак начело на върховното командване на САЩ да си плати скъпо за речта, в която призова за пълно разрушение на Корейската народно-демократична република."

Copyright:www.backdoornews.com


То е направено в отговор на речта на Тръмп пред Общото събрание на ООН във вторник 19.09.2017. В нея той нарече Ким Чен-ун "Човек ракета, потеглил на самоубийствена мисия" и каза, че ако САЩ бъдат принудени да защитават себе си или своите съюзници, то те няма да имат друг избор, освен да разрушат напълно Северна Корея.

Ким Чен-ун определи речта на Тръмп пред Общото събрание на ООН като поведение на умопобъркан и каза, че изказването на Тръмп го е убедило, вместо да го уплаши или да го спре, че пътят, който той е избрал, е правилен.

Наскоро западните медии предадоха, че Северна Корея напредва в ядрените технологии далеч по-бързо от очакванията на Запада. А американски военни са обезпокоени, че не разполагат с почти никаква информация за Северна Корея. В Северна Корея няма интернет, съответно няма Wikipedia, Facebook, Viber на израелското разузнаване, WhatsApp и американците не могат да ги оглупяват с дезинформация, да включват уебкамерите на хората, да хакват бордовия компютър на леките коли, да ги подслушват и да им крадат иновационни технологии, както у своите европейски васали.

Човекът е станал господар на животните не с мускули, а с интелект . При проведените тестове за интелигентност, корейците са на първо място в света по интелигентност, а американците са много нива след тях. Въпрос на време е, кога Северна Корея ще задмине технологично САЩ и дали американците ще отстъпят доброволно или ръководени от манията си за величие ще станат жертва на нови и непознати за тях военни технологии, както коренните им жители - индианците.


Още по темата:

След Северна Корея и Иран заплаши САЩ с ракетен удар

Най-големите санкции срещу Северна Корея

Нови санкции срещу Северна Корея

Северна Корея дава лош пример на останалите държави ☢

Кубинци откриха цяр срещу американското подслушване

За първи път в историята: Русия ползва оръжията на САЩ срещу самите тях


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени