Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Турция отново става заплаха за съседите си


С-400
Кремъл потвърди днес, че Русия и Турция са подписали договор за покупката на руски ракетни системи С-400, предаде Tagesschau (Türkisch-russischer Rüstungsdeal. Annäherung durch Abwehr. Stand: 12.09.2017 16:00 Uhr).

Copyright:www.backdoornews.com


"Договорът е бил подписан и се подготвя изпълнението му", заяви Владимир Кожин, съветник на руския президент по въпросите за военно-техническото сътрудничество, цитиран от ТАСС. "Мога да уверя, че всички решения, взети по този договор, стриктно съответстват на нашите стратегически интереси. В тази връзка реакцията на някои западни държави, които се опитват да окажат натиск върху Турция, е напълно разбираем за нас".

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи по-рано, че Турция вече е платила капаро на Русия за покупката на руските зенитно-ракетни системи С-400 въпреки възраженията на съюзниците й от НАТО. Междувременно Германия обяви, че ще преустанови всички оръжейни експортни сделки с Турция заради влошаването на положението с човешките права в страната.

Срещу кого са тези ракети? Срещу кюрдите не са, кюрдите нямат авиация. Казват, че човешката история е едно колело и това което е било в миналото, пак се повтаря. Но този път българите вече няма да могат да търсят помощ у Дядо Иван, а ще трябва да се обърнат към леля Анджи.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени