Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Отровните джуджета в Евросъюза


Екатерина Захариева
Нито една българска медия не съобщава, че в неформалната среща на министрите на външните работи на Европейския съюз „Гимних“ (07.09.2017 - 08.09.2017), на която участва и Екатерина Захариева, е било обсъждано приемането на Турция в Евросъюза.

Copyright:www.backdoornews.com


Отровните джуджета на ЕС - Прибалтийските републики, както и Финландия настояват колкото се може по-скоро Турция да бъде приета в Евросъюза, докато Германия и Австрия настояват за прекъсване на преговорите с Турция, предаде германската Tagesschau (EU und Türkei. Zu zweit allein. Stand: 07.09.2017 16:51 Uhr). Angela Merkel, както и конкурента ѝ за канцлерския стол - Martin Schulz са единодушни, че преговорите за влизането на Турция в ЕС трябва да бъдат прекратени. Също и външният министър на Германия Sigmar Gabriel е против Турция да влезе в ЕС, тъй като хвърля в затвора журналисти - германски граждани, които са критични към управлението на Ердоган: "In dem Moment, wo die Türkei 680 deutsche Unternehmen verdächtigt, Terroristen zu unterstützen, deutsche Staatsbürger in Haft genommen werden, gibt es irgendwann einen Punkt, wo wir sagen müssen, das ist eine Politik, mit der wir nicht einfach so weitermachen können, als wäre nichts gewesen." Открита подкрепа получиха немските политици единствено от Австрия.

Най-силният подръжник на Турция е външният министър на Литва - Linas Linkevicius: "Wir sollten den Prozess fortsetzen - es ist nicht einfach, aber wir müssen zu Vereinbarungen stehen."

В своите речи при честването на Националния празник на България 3-ти март, обичаният от всички ни Росен Плевнелиев имаше навика да изказва благодарности на загинали неруснаци в Руско-турската освободителна война 1877 – 1878 г.:

„В този ден, сме обединени в своята признателност и почит към хилядите воини – румънци, финландци, украинци, литовци и други воини, загинали в освобидетелната Руско-турска война. Подвигът им няма да бъде забравен и българския народ винаги ще се прекланя пред тяхната саможертва.”

В действителност финландци, украинци и литовци не са се саможертвали доброволно за свободата на България, а са участвали в Руско-турската война, доколкото Литва, Украйна и Финландия по онова време не са били суверенни държави, а част от Руската империя. Прибалтийските републики, обсебени от славянофобия, веднага след разпадането на СССР, лишават рускоговорящите си съграждани от граждански права, а във войната в Чечения литовски снайперистки, така наречените суки (кучки) се целят в колената и половите органи на руските войници.

А защо българската министърка на външните работи Екатерина Захариева не подкрепи Германия и Австрия на спявката на ЕС? Защото Екатерина Захариева е поканена да пее Backing vocal, а не е изключено и тайно да се надява да получи потупване по рамото от Турция, както Бойко Борисов получи потупване по рамото от Ердоган, за това че отстъпи на Турция "Южен поток", от което България губи 400 милиона евро годишно от транзитни такси.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени