Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

САЩ прехванаха балистична ракета


междуконтинентална балистична ракета
На 30 юли 2017 соросоидният конгломерат "Investor.bg - Bulgaria ON AIR - Блумбърг Ти Ви България - Централна кооперативна банка" публикува поредната полуистина: "САЩ с отговор на Пхенян: Прехванаха балистична ракета. САЩ изпитаха успешно системата си за прехващане на балистични ракети със среден обсег. Изпитанието става броени дни, след като Северна Корея извърши ново ракетно изпитание. В американското изпитание на противоракетната система балистична ракета със среден обсег бе изстреляна от товарен самолет С17 над Тихия океан и прехваната от противоракетната система ТААД, базирана в Аляска. Това е петнадесетият успешен тест на системата от общо 15 опита."

Copyright:www.backdoornews.com


Според немското издание "ZEIT ONLINE", САЩ са изпробвали противоракетната си отбрана THAAD на Аляска, като сами са изстреляли своя ракета, която сами са прехванали, подобно на американските тролове в интернет, които от единия си профил във Facebook пускат Fake news, след което от другите си профили сами си лайкват новината.

При все това САЩ не са пробвали да прихванат междуконтинентална балистична ракета, която се движи с първа космическа скорост и чиито ядрени бойни глави се движат по хаотична траектория, преда да поразят целта. Ако американците бяха в състояние да прехващат междуконтинентални балистични ракети, то руснаците отдавна да си бяха спряли парното, както българите и руския газ отдавна да се продаваше на Европа не от "Газпром", а от "ExxonMobil" и "Chevron". И рускините отдавна да работеха като домашни прислужници в Гърция, както българките и руските лекарки щяха да сменят подлогите и уринаторите в германските старчески домове, както българските лекарки.

Медиите на групировката ТИМ взимат дейно участие и в кампанията по дезинформация по медицински въпроси: Бирата увеличава качествата на спермата.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени