Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Пребиха нотариус и дъщеря ѝ в центъра на София


нотариус
Маскирани нападатели в центъра на София пребиха две жени: Нотариус Валентина Механджийска и нейната дъщера, съобщиха от УМБАЛ "Св. Анна", предадоха българските медии.

Copyright:www.backdoornews.com


Двете са настанени в лицева хирургия по думите на лекуващия лекар. Той припомни, че вчера около 17 часа жените са нападнати на бул. "Драган Цанков" от двама маскирани мъже. Те са им нанесли удари предимно по главата и тялото, от които ще останат белези. Дясното око на дъщерята е затворено, има и наранявания в гръдния кош, а майката-нотариус е с множество охлузвания. Двете вероятно са влачени по земята, уточни лекарят от Окръжна болница - "Св. Анна".

Председателят на Нотариалната камара Димитър Танев изказа възмущението си от случилото се. Не вярва атаката да е свързана с работата на нотаруис Механджийска: "Винаги е действала праволинейно, тя е спокоен и уравновесен човек. Никога не е имало жалби срещу нея. Никога не е била заплашвана. Ясно е, че това е акт на "възмездие" спрямо нея" и той предположи, че е дала становище, с което е провалила някоя сделка. "Не виждам как тя със своята работа може да наруши нечии интереси. Един нотариус може да направи отказ да провали една сделка като следва своите законови убеждения, но каквото и да направи не трябва да е обект на престъпление. Нотариусът би могъл да увреди нечии интереси, това става непрестанно", категоричен е Димитър Танев.

Голяма част от нотариусите в България често ходят на домашно посещение, за сключване на сделки, аналогично на лекарите, които ходят на домашно посещение при пациенти. Единствената разлика е, че лекарите ходят на домашно посещение да помагат на тежко болни, докато нотариусите ходят да заверяват завещание или продажба от неадекватни, незрящи, парализирани хора.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени