Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Поредната лъжа на българските медии


лъжа на българските медии
Цитат:
"Либералната икономическа политика на премиера Бойко Борисов, според 'Франкфуртер алгемайне цайтунг', бележи успехи: БВП на страната нараства от няколко години насам – с 1,3% през 2014 г., с 3,6% през 2015, и с 3,4% през миналата година – по данни на Евростат."

Copyright:www.backdoornews.com


С тази лъжа на 2 юли 2017 г. българските соросоидни медии: dnes.bg, vesti.bg, dnevnik.bg, b2bmedia.bg, 60citybg.net и пр. заляха оглупялите потребители. Докато vesti.bg посочва като източник - БГНЕС и редактор: Надежда Неменски, под статията в dnes.bg се подписва Елка Василева, то dnevnik.bg, 60citybg.net и b2bmedia.bg поне признават, че са копирали статията от Радио "Дойче Веле". И всички участници в играта на развален телефон, както и самата Deutsche Welle цитират статия от Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), подписана от журналиста Михаел Мартенс.

Не е нужно човек да има висше образование, за да набере в Google "БВП на Българя" и сам да се убеди, вместо да чете пропагандата на соросоидните български медии.

След като направихме проучване, установихме че такава статия, подписана от Michael Martens във FAZ никога не е имало. Самото твърдение, че БВП на страната бил нараствал, благодарение управлението на Бойко Борисов, е 100% лъжа! В България БВП на глава от населението през 2008 г. е 7186,1 US$, а през 2016 г. - 7091,32 US$, (Източник: Statista). Бойко Борисов е премиер от 2009 г. насам и от тогава БВП на България не расте, а намалява.
България БВП на глава от населението
Според оценка на Световната банка/World Bank, България е имала БВП на глава от населението през 2008 г. - 7296,12 USD. През 2010 г. след две години управление на ГЕРБ, БВП пада на 6752,55 USD. През 2014 г., по време на управлението на Пламен Орешарски, България има най-големия БВП на глава от населението през цялата си история - 7851,27 US$, по оценка на Световната банка. След масови, ежедневни протести на соросоиди, превителството на Пламен Орешарски си подава оставка и на българите отново им избират ГЕРБ и през 2015 г. БВП пада на 6819,87 US$, т.е. много под нивото на 2008 г., преди да управлява ГЕРБ.

Увеличението на минималните пенсии и минималната заплата в България се базират само и единствено на теглените многомилиардни заеми от режима, но не и на икономически растеж.

Вече всички знаят, че 'Deutsche Welle' е диверсионна медия, която публикува Fake News и за да я приемат на сериозно, са започнали да цитират несъществуващи статии от авторитетни германски издания.

От неолибералната политика на такива като ГЕРБ не се повишава жизнения стандарт в бедните държави, а в богатите държави, за сметка на бедните държави. Защото в природата нищо не се губи или печели, само се премества от едно място на друго.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени