Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

НАТО планира да нападне Русия от към Черно море


NATO
Висш служител на португалското разузнаване, шеф на антитерористичната служба - Фредерико Жил Карвальо разкри план на НАТО за нападение над Русия през Черно море. Това съобщиха германските държавни телевизии Westdeutsche Rundfunk (WDR) и Norddeutsche Rundfunk (NDR) на 30.06.2017 г. (Spionage für Russland. Ein Maulwurf und der Schaden für die NATO. Stand: 30.06.2017 17:09 Uhr. Von Georg Heil, WDR, Stefanie Dodt, NDR und Georg Mascolo, NDR/WDR)

Copyright:www.backdoornews.com


Frederico Carvalhão Gil бе арестуван заедно с руски дипломат в едно кафене в Рим на 21.05.2016 г. В раницата на португалеца са били намерени 10.000 евро (в банкноти по 100 евро), бутилка шотландско уиски и секретни документи на НАТО.

"Eines der Dokumente trug den Titel "Cyberangriffe gegen kritische Energieinfrastruktur", ein anderes befasste sich mit Energietransportwegen von NATO-Ländern in der Schwarzmeerregion."

Според германските медии, единият от секретните документи на НАТО се отнася до кибер-атаки срещу важна енергийна инфраструктура. Това ще рече, че НАТО подготвя да атакува чрез компютърни вируси енергоснабдяването на цивилното население. Другият документ указва пътищата, по които страните от НАТО ще транспортират енергоносители в района на Черно море.

Най-късно сега, дори и на най-простите хора им стана ясно, че НАТО не е организация за отбрана и че плановете на Росен Плевнелиев за черноморска флотилия срещу Русия не са били негово хрумване.

През Втората световна война нацистите нападнаха Русия не през България, а през Полша. Но сега очевидно за САЩ е по-лесно да се разберат с колаборационисткото българско правителство, да превърне българите в пушечно месо. Както се разбраха България да блокира "Южен поток", за да направи услуга на САЩ, да си продават втечнен газ.

Ако се съди по намерените в чантата сума от 10.000 евро и бутилката шотландско уиски, то португалецът е информирал Русия за плановете на НАТО не за пари. Т.е. той е действал на емоционално, не на рационално ниво. Не всекиго на този свят американците могат да купят с пари и това именно спасява човечеството от ядрена катастрофа.


Още по темата:

Соломон Паси драпа за атомни бомби в България

Германия: Най-голямата заплаха за човечеството е САЩ


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени