Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Ром от България рита жена в метрото в БерлинБългарският гражданин от ромски произход, заснет с камера за наблюдение как рита 26 годишна жена по стълбите на метростанция "Херманщрасе" в Берлин, края на октомври 2016 г., се изправя днес 15.06.2017 г. пред съда по обвинение в нанасяне на тежка телесна повреда, което предвижда затвор до 10 години:

§ 224
Gefährliche Körperverletzung

(1) Wer die Körperverletzung
1. durch Beibringung von Gift oder anderen gesundheitsschädlichen Stoffen,
2. mittels einer Waffe oder eines anderen gefährlichen Werkzeugs,
3. mittels eines hinterlistigen Überfalls,
4. mit einem anderen Beteiligten gemeinschaftlich oder
5. mittels einer das Leben gefährdenden Behandlung begeht, wird mit Freiheitsstrafe von sechs Monaten bis zu zehn Jahren, in minder schweren Fällen mit Freiheitsstrafe von drei Monaten bis zu fünf Jahren bestraft.
(2) Der Versuch ist strafbar.

За разлика от шведът Ralf Georg Sundberg, който аналогично ритна в главата българка-пенсионерка, която получи мозъчно сътресение и българската прокуратура го обвинява в лека телесна повреда по хулигански подбуди, за което законът предвижда глоба, пробация или лишаване от свобода до 3 г., но само ако лицето е осъждано. А предварително се знае, че Ralf Georg Sundberg не е осъждан (в България).

Copyright:www.backdoornews.com


Кадрите, заснети от камерата за наблюдение показват как мъжът, който държи бира и цигара в компанията на още трима души, се приближава зад жена и я рита в гърба. Вижда се как тя пада по стълбите с главата надолу и се приземява на перона, където минувачи ѝ се притичват на помощ, а жената продължава да говори по мобилния си телефон.

След нападението властите публикуваха в интернет видео, за да могат граждани да идентифицират извършителя, след което арестуваха нападателя Светослав Стойков 📺 , за когото се твърди, че се е укривал във Франция, и който има дълго криминално досие в България.
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени