Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Билдърбъргска конференция 2017


Емануел Макрон - 'неочакваният' фаворит на Франция,
фотографиран на терасата на Marriott Hotel, по време
на Билдърбъргската конференция през юни 2014 г. в
Копенхаген.
Емануел Макрон - "неочакваният" фаворит на Франция, фотографиран на терасата на Marriott Hotel, по време на Билдърбъргската конференция през юни 2014 г. в Копенхаген.


В САЩ световното задкулисие отново се събра на Билдърбъргска конференция от 01.06.2017 г. до 04.06.2017 г. в Chantilly/USA. Всички западни медии съобщиха за събитието, но нито една българска медия не съобщи, че нали задокеанските им господари им плащат заплати не да информират, а да лъжат.

Copyright:www.backdoornews.com


Най-старият участник в Билдърбъргския клуб - Дейвид Рокфелер вече не е между делегатите, тъй като на 20.03.2017 г. на 102 годишна възраст прегърна букета. Най-младият участник е Boyan Slat/Боян Слат - 23 годишен нидерландец от хърватски произход. Boyan Slat е основател на организацията 'The Ocean Cleanup' (Да изчистим океана), но вероятно не е поканен на купона, за да чисти океана, а да бъде "неочаквания" фаворит при бъдещи избори, както Emmanuel Macron.

За разлика от предишни години, в които са били канени представители на финансовия -, медийния - и бизнес - елита на Русия, то на конференцията през 2017 г. Русия, Китай и Източна Европа не бяха поканени да изкажат мнението си.

Според българските соросоидни медии (blitz.bg) досега само един българин бил участвал в Билдърбъргската конференция и това било Кристалина Георгиева. Според публикувания списък на участниците на уебсайта на Билдърбъргската конференция, българи никога не са участвали.

Никой не се учудва, че източно-европейците вече не ги канят дори и като статисти по купоните на Запада. Интересното е, че на тазгодишната конференция темите в дневния ред са фиксирани предимно върху борбата с Русия и Китай, но представители на Русия и Китай не са поканени:
« Трансатлантическите отношения: варианти и сценарии»;
«Дейността на НАТО»;
«Развитие и управление на ЕС»;
«Разпространение на ядреното оръжие»;
« Информационни войни»;
«Ролята на Русия в световния ред»;
«Китай».


Още по темата:

Италия подканва французите да се освободят от колониалния президент Макрон

Европа се управлява от яловици ✂

Емануел Макрон фотографиран по време на Билдърбъргската конференция


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени