Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Голи снимки и видео на американски войнички


US-Marines Nacktfoto-Skandal
На 11.03.2017 г. световните медии излезнаха под заглавие "Скандал заради голи снимки в американската армия" (US-Marines Nacktfoto-Skandal um Elite-Soldaten. Stand: 11.03.2017 13:54 Uhr - Tagesschau). Според германската държавна медия голите снимки на американски жени морски пехотинци (US-Marines) са били публикувани във фейсбук-група по име "MarinesUnited" с около 30.000 членове. След като администраторите на Facebook са изтрили групата, се е появила нова група под име "marines united 2.0" или накратко "MU2". В момента на публикация на статията в германските медии, и втората група вече беше изтрита. А също индексът на Google е изтрит от всички публикации на снимки и видео и в Ютюб също са изтрити.

Copyright:www.backdoornews.com


А в статията на българската соросоидна медия "Труд" има прикрепена снимка на жени по бански костюм на плажа и във форума към статията тъпанари се учудват, че снимки по бански ги били наричали голи снимки. Скандалните снимки не се намират нито чрез , нито чрез 'Bing', 'Yandex' и пр. поискови системи. Намират се в един от последните бастиони на свободното човечество - Thepiratebay.

Всички публикации на световните медии съдържат само половината истина, защото всички очевидно се финансират и контролират от едно място. В действителност това са не само снимки, а и видео и не са по бански костюм, както ги представят в соросоидния вестник "Труд" или снимани тайно със скрита камера, когато жените са били под душа, както ги описват руските соросоидни медии. Според други соросоидни медии (actualno, offnews) "Някои от засегнатите жени споделят, че явно компютрите им са били хакнати, че са били снимани от интимните си партньори, но че никога сами не са ги публикували."

На някои от снимките и видеото се виждат лицата им и военния им идентификационен номер на врата. И според германската медия, под снимките и видеото в социалната мрежа имало сексистки коментари, поради което десетина от жените подали оплакване.

На видеоклиповете ясно се вижда как жените от американската армия собственоръчно включват камерата си, мастурбират пред камерата, след което собственоръчно я изключват. Жените военнослужещи в елитната американска армия са си правили порно-селфи. И сами са ги публикували в социалните мрежи, в очакване някой холивудски продуцент да им предложи роля. По примера на звездите на Celebrity Culture - Ким Кардашиян и Перис Хилтън. Жабата видяла, че подковават вола и тя вдигнала крак.


Още по темата:

Кубинци откриха цяр срещу американското подслушване

За първи път в историята: Русия ползва оръжията на САЩ срещу самите тях


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени