Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Изтриване на снимки при завършване на любовтаДокато на арабите им е забранено да гледат жената, преди да са се оженили за нея, то на германците вече им е забранено да гледат жената на снимка, щом са скъсали с нея.

Copyright:www.backdoornews.com


От 21.12.2015 г. на германците вече им е забранено да разглеждат снимки на бившите си интимни приятелки. Така реши върховният съд на Германия (Aktenzeichen beim Bundesgerichtshof: VI ZR 271/14). Още през май 2014 г. окръжният съд (Oberlandesgerichts Koblenz, Az.: 3 U 1288/13) излезе с подобно решение, относно съдебен иск от бившата любовница на професионален фотограф. Но в онова решение, мъжът трябваше да изтрие само интимните снимки, а "нормалните" имаше право да си ги запази. Докато са били влюбени , мъжът я е снимал гола, преди секс, по време на секс и след секс. А и ищцата по делото си е правила селфи - гола и му е изпращала свои голи селфи.

Всъщност това съдебно решение третира само правото на бившите любовници да гледат снимки на жените. Но не засяга тайните служби, като например NSA и британската "GCHQ", които след разкритията на Edward Snowden се прочуха в цял свят, със жаждата си да колекционират снимки и видео на цялото население на Земята, в това число и голи снимки от тайно включената уебкамера в компютъра на хората.
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени